22:08 / E Shtunë, 11 Gusht 2018

Vendet që me patjetër duhet t’i vizitoni (Foto)

Ka vende të caktuara në botë, ku koha ka stagnuar edhe pas shumë e shumë shekujsh.

Vende të ngrohta ku mund të gjeni bukurinë e paprishur dhe botën natyrale, me shtëpi të bukura, pothuajse përrallore dhe ku gjithçka është e shkrirë në një atmosferë paqeje dhe qetësie.

Rothenburg, Germany

io-d--1000-1446999107

Santorini, Greece

159605-1000-14469991073-1 (1)

Colmar, France

3

Cinque Terre, Italy

160805-1000-14469991079-3

Penn, Scotland

159405-1000-144699910719 (1)

Shirakawa-go, Japan

159055-1000-144699910912-1

Bibury, UK

159105-1000-144699910913-2

Migdal, Greenland

159555-1000-144699910921

Sintra, Portugal

160055-1000-14469991094-3

Kvivik, Faroe Islands

u-1000-1446999109 (1)

Reine, Norway

Reine

Rocamadour, France

France

Mos i humb