16:13 / E Shtunë, 08 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Vendimi i radhës nga Haradinaj, Qeveria ua paguan ujin familjeve me social

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka njoftuar për vendimin e radhës që Qeveria e udhëhequr nga ai ka marr.

Në një postim në Facebook, Haradinaj ka bërë të ditur se nga tani Qeveria do t’ia paguaj familjeve me asistencë obligimet për shërbime të ujit, transmeton Indeksonline.

Më poshtë postimi i Haradinajt:

Krahas vendimeve të rëndësishme dhe përpjekjeve për të qenë sa më afër qytetarëve të vendit, pas rekomandimeve nga Këshilli Ndërministror i Ujërave, kam marr vendim që familjeve, të cilat i plotësojnë kushtet për asistencë sociale, t’ua paguajmë detyrimet ndaj ndërmarrjeve që ofrojnë shërbime të ujit.

Qeveria e Kosovës ka për qëllim ngritjen emirëqenies për të gjithë qytetarët e vendit dhe vendimi i djeshëm, është përpjekja e radhës në këtë drejtim. /Indeksonline/