13:38 / E Premte, 12 Korrik 2019

Vënia e qerpikëve fallco pa shumë mundim! Ja truku që do t’ju lehtësoje punën

Kushdo që ndonjëherë është përpjekur të vëri qerpikë fallto e di se pjesa më e bezdisur është e ngjitësit i cili qëndron i bardhë e më pas duhet t’i lyejmë sytë me rimel ose laps për ta fshehur. Ju duhet të aplikoni lëngun e duhur, sasinë e ngjitësit të duhur që ato të duken mirë.  

Më pas duhet të prisni që ngjitësi të thahet mirë dhe me piskatore të shihni me vëmendje cdo pjesë të qerpikëve fallto. Kjo zakonisht çon në shumë përpjekje të pasuksesshme.

Por më në fund është krijuar produkti që do t’ju heqi gjithë këtë lodhje të kota. Influencuesja Raye Boyce, ka një truk të që ajo thotë se ajo e ka përdorur për gjashtë vjet, dhe ajo e përfshiu atë në një tutorial të kohëve të fundit.

Ajo përdor një ngjitës të zi të cilin e aplikon në qepalla si një penel. Ajo fillon në qoshet e syve të saj , pastaj lëviz brenda. Së fundi, ajo bashkon qerpikët fallto me këtë vijë të zezë . Kaq shpejt dhe thjeshtë funksionon kjo procedurë e re. Ngjitësi i zi është ku i mëposhtmi: