07:36 / E Premte, 11 Janar 2019

Veprimet që u dëmtojnë pa masë lëkurën, e nuk e keni ditur

Të gjithë mundohemi që të kemi një lëkurë të butë dhe të pastër, por pak punojmë që të arrijmë këtë synim.

Janë disa veprime që duken të thjeshta, por që kanë ndikim tejet të madh, transmeton Indeksonline.

Nuk përdor produkte për mbrojtje nga dielli

Nuk e heq grimin përpara se të flesh

Nuk fle mjaftueshëm

Nuk i ndryshon produktet kozmetike aq shpesh sa duhet

Përdor shumë make up

Nuk i kushton vëmendjen e duhur dekoltesë dhe fytit.