17:45 / E Premte, 03 Korrik 2020

Veshjet e lirshme dhe stil që të gjithë mund t’i përballojnë

Është verë dhe për pasojë është edhe shumë nxehtë.

Çdo gjë që na duhet është një veshje e lirshme dhe e rehatshme.

Por në të njëjtën kohë duhet të jetë diçka e cila duket bukur. Bluzat dhe këmishat e masave të mëdha janë zgjidhja.

Më poshtë keni disa mënyra sesi t’i vishni, por në të njëjtën kohë të ngjani shumë stil.

Mos i humb