18:55 / E Hënë, 11 Qershor 2018

Veshjet e vajzave që i tërheqin djemtë (Foto)

Në përputhje me studimet e fundit, kur takojmë një person për herë të parë, e vlerësojmë atë duke u bazuar në tri parametra kryesorë: pamja, zëri dhe biseda.

Sipas studimeve mbi këtë temë, rezulton se 7% e përshtypjes së parë varet nga tema e bisedës, 38% nga zëri dhe tonaliteti dhe 55% nga pamja.

Kjo është ndoshta arsyeja pse thuhet “Së pari gjykoni sa i/e bukur, më pas sa i/e mençur” dhe kjo duket se vlen edhe më shumë kur djemtë ‘gjykojnë’ vajzat.

Prandaj më poshtë po ju sjellim disa nga rrobat e vajzave që i tërheqin djemtë.

Natyrisht, këto janë vetëm disa nga opsionet që ju mund t’i zgjidhni, pjesën tjetër jemi të sigurt se do ta gjeni vetë, kuptohet, sipas formës së trupit dhe stilit tuaj.

Fustane verore me gjatësi mesatare

Xhinse shumë të ngushta

Pulovrat

Rroba sportive dhe flokët e kapur bisht

 

 

Fustan me prerje (çarje)

Xhinse me bel të thellë

Këmishë klasike

 

 

Fustan i drejtë