13:39 / E Mërkurë, 15 Maj 2019

Veshjet elegante që lidhen në qafë

Nëse kërkoni të tregoni supet tuaja, por njëkohësisht jo të keni një bust totalisht të ekspozuar, veshjet që lidhen në  qafë janë ideale.

Modelet këtë sezon veror janë tepër luksoze dhe materiale të sofistikuara që ju shtojnë edhe më shumë hijeshinë.

Ja disa nga modelet më të bukura të tyre.