23:41 / E Mërkurë, 22 Maj 2024 / C E

Vetëm një vend në Kosovë ofron telefona me 24 muaj garancion!

Çdo iPhone i ri ka garancion 12 muaj nga kompania Apple që vlen në çdo shtet të Botës.

Nëse doni 12 muaj shtesë garancion, atëherë duhet të paguani në lokalin që blini telefonin! Por Zone Mobile këtë ua mundëson tërësisht falas!

12 muaj nga Apple dhe 12 muaj të tjerë në Zone Mobile për çdo iPhone të ri që ju e blini! Shfrytëzoni këtë ofertë deri në fund të vitit!