20:20 / E Hënë, 30 Mars 2020

Vetura e cila krahasohet me pamjen e Angela Merkel

Vetura më e re nga Toyota Supra 2020 nga përshkrimi që i është bërë, është krahasuar me Angela Merkel.

Kjo pasi që sipas prezantuesit të saj është veturë gjermane dhe është bazuar në formën e BMë, shkruan IndeksOnline.

Forma e saj duket mjaftë e veçantë dhe po ashtu mjaftë e bukurë me detajet e saja.

Edhe pamja e saj e brendshme është po ashtu sportive dhe mjaftë komforte./IndeksOnline/.

Toyota Supra 2020 in-depth review – tested on road, sideways on track and over the 1/4 mile sprint!

Subscribe to Mat’s Channel – https://www.youtube.com/user/MatWatsonCars Here it is, the review you’ve all been waiting for… the all-new Toyota Supra! It’s be…