21:11 / E Shtunë, 04 Dhjetor 2021 / C E

Veturat franceze ‘mbretërojnë’ tregun evropian

Veturat gjermane gjithmonë kanë qenë më të pëlqyera në Evropë kundrejt rivalëve francez, italian por edhe atyre amerikan dhe aziatik.

Por si duket qytetarët e kontinentit të vjetër po shikojnë më shumë nga çmimi sesa nga cilësia apo tradita.

Veturat franceze, në veçanti Perguot dhe Renault kanë qenë më të shiturat në Evropë gjatë muajit nëntor.

Perguot 2008 ka qenë vetura me rritjen më të madhe të shitjeve gjatë atij muaji.

Më poshtë tabela e rritjes së shitjeve të 10 top veturave në Evropë. /IndeksOnline/