17:48 / E Hënë, 30 Mars 2020

“Veturë për rrugët e Kosovës”, për Land Rover Defender nuk kanë rëndësi gropat

Land Rover Defender është një nga veturat më të mira për terene të vështira.

Me teknologji të veçantë të përshtatur për terene të vështira, kjo veturë bëhet e pandalshme.

Sistemet e saj të veçanta e bëjnë që edhe në baltë të kalojë lehtazi dhe po ashtu në shumë terene tjera ku veturat e zakonshme do ta kishin të vështirë../IndeksOnline./.

The new Land Rover Defender almost broke my leg!!! *IN-DEPTH REVIEW*

Coronavirus: Click here for advice for car buying during the pandemic – https://bit.ly/-Car-Buying-Advice It’s the all-new model 37 years in the making! The …