20:42 / E Diele, 03 Dhjetor 2023 / AR

VIDEO/ Momenti kur u rrëzua Kader duke e ndjekur pulën

Kaderi sot u frikësua shumë nga pulat që ishin pjesë e sfidës së buxhetit për banorët nga Vëllai i Madh.

Ajo në një moment u rrëzuar derisa mundohej të kapte pulën që ishte më ngjyrën që përzgjedhi në vazo.

Banorët e tjerë të shtëpisë gjatë tërë kohës i flisnin asaj dhe i tregonin si të kapte pulën dhe të mos frikësohej.