14:07 / E Martë, 10 Shtator 2019

Videoja që po iu merr zemrat të gjithëve – takimi i dyvjecarëve miqë në rrugë

Një pamje e dy djemve dyvjecarë që nuk e kanë parë njeri-tjetrin prej dy ditësh ka mrekulluar në rrjetet sociale dhe është bërë një hit viral.

Maxwell dhe shoku i tij Finnegan me sa duket nuk mund të prisnin dy ditë nga ndarja e tyre, kështu që kur panë njëri-tjetrin në rrugë, ata u futën në njëri-tjetrin në një përqafim. U regjistrua nga babai i Maxwell Michael Cisneros dhe u postua në Facebook.

Michael tha për ABC News se djemtë e kanë njohur njëri-tjetrin për një vit dhe janë të pandashëm. “Kur nuk janë bashkë, ata vazhdojnë të kërkojnë njëri-tjetrin. Ata shkojnë në një punëtori muzikore çdo javë dhe u pëlqen të kërcejnë, ata janë të dy valltarë të shkëlqyeshëm,” tha babai.