17:25 / E Martë, 31 Janar 2023 / Bejta

Ministri Vitia takohet me ambasadorin e Luksemburgut, bien dakord për shtim kapacitetesh në shëndetësi

Sot Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia priti në takim Ambasadorin e Luksemburgut në Kosovë, z. Eric Dietz.

Në qendër të takimit ishte mbështetja e Qeverisë së Luksemburgut në periudhën 4 vjeçare, veçanërisht në fuqizimin  e kapaciteteve ekzistuese në sektorin e shëndetësisë, si dhe në digjitalizimi i proceseve.

Ministri Vitia e falënderoi Ambasadorin Dietz për përkrahjen e jashtëzakonshme duke thënë se Qeveria e Luksemburgut ka qenë një prej donatorëve kryesorë në fushën e shëndetësie.

Ministri Vitia dhe Ambasadori Dietz bashkërisht u dakorduan për shtimin e intensitetit të aktiviteteve që do të zhvillohen në të ardhmen në fushën e shëndetësisë.