75 Mall Live Search
09:18 / E Hënë, 17 Qershor 2024 / mp

Vjosa Osmani takon presidentin e Kenias

Presidnetja e Kosovës Vjosa Osmani e ka takuar presidentin e Keias William Ruto.

“Në takimin tonë të tretë brenda një periudhe njëvjeçare, me Presidentin e Kenias, William Ruto, diskutuam sërish për avancimin e raporteve në mes të Republikës së Kosovës dhe Kenias”, ka shkruar Osmani.