16:51 / E Hënë, 07 Mars 2022 / AD

Vlerësuar si automjeti i dizenjuar më bukur në planet, ju prezantojmë Range Rover Velar

A e dini që Range Rover Velar fitoi çmimin e dizajnit në World Car Awards? Velar ofron një kombinim unik të përsosmërisë së dizajnit dhe integritetit inxhinierik.

Klientët e Range Rover Velar tani kanë më shumë zgjedhje me shtimin e opsioneve të reja të motorëve me benzinë ​​dhe naftë, edhemë shumë hapësirë ​​për personalizim dhe teknologjinë më të fundittë sigurisë. Sistemi inteligjent dhe intuitiv, i ofruar si Pivi Pro, transformon përvojën dixhitale brenda Velar. Pivi është projektuarrreth lehtësisë së përdorimit, me një ndërfaqe të thjeshtë që zvogëlonnumrin e ndërveprimeve për të rritur sigurinë.

Gjithashtu, kontrolli adaptiv i lundrimit me asistencën e drejtimit rritkomoditetin e shoferit, veçanërisht në udhëtimet e gjata nëautostradë, duke ndihmuar butësisht drejtimin, përshpejtimin dhefrenimin për të përqendruar automjetin në korsi duke ruajtur njëdistancë të caktuar nga automjetet përpara.

Një SUV i jashtëzakonshëm dhe superior. Moderniteti bindës, dizajni tërheqës, teknologjia inovative e info-argëtimit Touch Pro Duo dhe një fokus i qartë në qëndrueshmëri.

Çfarë kombinimi, ky produkt flet vetë!

Velar ofron prakticitetin, lidhjen dhe aftësinë e pritur nga familjaRange Rover. Me teknologjinë më të fundit dhe përfshirjen e materialeve më të qëndrueshme, ky SUV luksoz është krijuar për të dhuruar kënaqësi në drejtim.