21:18 / E Enjte, 27 Shkurt 2020

Volvo tregon forcën, vendos 4 kamionë mbi njëri-tjetrin

Volvo është rikthyer përsëri me reklama fantastike.Tani duke e vendosur presidentin aktual Roger Alm në krye të një Volvo, e që është në krye të tre kamionëve tjerë.

Reklama e re që doli drejtpërdrejt në YouTube sot tregon katër modele të ridizajnuara të Volvo Trucks – Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM dhe Volvo FMX – përpara prezantimit të tyre zyrtar.

Sipas markës, ky do të jetë prezantimi më i madh kompanisë ndonjëherë me ato katër modele që llogariten rreth dy të tretat e dërgesave të Volvo Trucks. /IndeksOnline/

Video 1:

Video 2: