15:55 / E Mërkurë, 06 Dhjetor 2023 / LB

Vrapoi nga Prishtina në Tiranë për 28 Nëntor, Latifi i ndan ateletit një dekoratë dhe një subvencion

Smajl Latifi e nderon me dekoratën “Nderi i Komunës së Rahovecit” atletin Erzen Zyberaj dhe i jep subvencion në vlerë prej 1000 euro.

Zyberaj vrapoi 260 kilometra më 28 Nëntor nga kryeqyteti i Kosovës – Prishtina deri në kryeqytetin e Shqipërisë – Tirana