15:07 / E Diele, 15 Prill 2018

Xhirohet nga fotografi kosovar shpendi i rrallA� [Video]

PupA�za, A�shtA� njA�ra ngaA� shpendA�t mA� tA� rrallA� qA� shihet ndonjA�herA�.

Nga njA� video qA� A�shtA� bA�rA� nA� KomunA�n e KamenicA�s shihen pamje tA� bukura nga natyra me lA�vizjet e ndryshme tA� shpendit nA� fjalA�.

Xhirimin e ka bA�rA� fotografi i njohur kosovar, Arian Mavriqi.

“Sot bashkA� me shokun Besnik Jakupin kemi pA�r tA� kA�rkuar PupA�zA�n (Upupa epops, emri shkencor). FalA� Zotit, ajo u kthye nga shtegA�timi dhe ne arritA�m tA� bA�jmA� xhirim dhe disa fotografi dhe pA�r kA�tA� falenderoj All-ahun, sepse nuk kam pritA� kurrA� tA� xhiroj ndonjA�herA� aq afA�r “, ka thA�nA� Mavriqi.

Vlen tA� pA�rmendim faktin se shpendi A�shtA� pA�rmendur edhe nA� Kur’an, librin e shenjtA� tA� besimtarve myslimanA�.

Linkun ne youtube e gjeni poshtA�. / Indeksonline /