12:30 / E Hënë, 26 Shtator 2022 / L K

Ymeri i SBASHK-ut i kundërpërgjigjet ministrit Murati: Qëllimi kryesor është të ndikojnë të anëtarësia për ta përçarë grevën

Ymer Ymeri, nënkryetari i SBASHK-ut, iu ka përgjigjur Ministrit Hekuran Muratit në lidhje me akuzat e fundit gjatë komisionit të arsimit.

Murati akuzoi Ymerin se është me partit politikë, ndërsa ky i fundit deklaroi për IndeksOnline se qeveria prej mungesës së argumente po përfundon në akuza të tilla.

Ymeri bëri të ditur se nuk është më asnjë parti politike.

“Si zakonisht qeveria derisa nuk po ka argumente për t’i argumentuar kërkesat tona që nuk janë të mundshme të plotësohen, për shkak së janë të mundshme të plotësohen, edhe kanë një kosto shumë të vogël buxhetore, krahas me kostot që po i dhanë. Tentojë përmes akuzave të tilla duke na klasifikuar neper parti të ndryshme të ndikojnë të anëtarësia për ta përçarë grevën, d.m.th. ky është qëllimi kryesor. Për mua ka qenë befasuese për shkak se me qindra herë jam deklaruar që nuk i përkas asnjë partie politike dhe nuk jam asnjë anëtarë i ndonjë partie politike”, ka deklaruar ai për Indeksonline.