14:47 / E Hënë, 06 Korrik 2020

Zemaj: Kjo situatë ka shkaktuar edhe lodhje e ngarkesa të mëdha, por duhet të sillemi me shumë përgjegjësi

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, përmes një statusi në Facebook, pasi që ka takuar komitetin për menaxhimin e COvid-19, ka thënë se secili institucion duhet të jap maksimumin e tij në këtë situatë e cila ndonëse ka zgjatur shumë dhe ka krijuar lodhje, duhet të përmbyllet me shumë përgjegjësi.

Tutje ai ka thënë se MSh do t’i prezantojë për miratim Qeverisë edhe Planin e Veprimit për procedurat e testimit për Covid-19 në Kosovë.

Statusi i plotë i tij:

Mos i humb