19:49 / E Enjte, 21 Nëntor 2019

Zëri juaj ndryshon kur flisni me dikë që ju duket tërheqës

Sipas një studimi njerëzit kur takohen me dikë të cilin e mendojnë si tërheqës pa vetëdije e ulin intonacionin e zërit të tyre.

“Ka një provë që sugjeron që individët ndryshojnë zërin e tyre kur flasin me njerëz të ndryshëm dhe në situata të ndryshme,” thotë studimi.

Ju me siguri do ta ndryshoni zërin tuaj kur flisni me shefin tuaj ose kur jeni duke thënë një gënjeshtër./Indeksonline/.

Mos i humb