06:56 / E Mërkurë, 14 Shkurt 2018

Zëvendësdrejtori i FMN-së, Tao Zhang vjen sot për vizitë në Kosovë

Zëvendësdrejtori menaxhues i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) Tao Zhang vjen sot për vizitë në Kosovë ku do të pritet në takim nga ministri i Financave Bedri Hamza.

Me këtë rast, Ministri Bedri Hamza dhe zëvendësdrejtori menaxhues i FMN-së Tao Zhang do të mbajnë Konferencë për Media.

Konferenca për media do të mbahet në Ndërtesën e Qeverisë së Kosovës.

Temat: