18:32 / E Enjte, 26 Janar 2023 / MSH

Zgjedhet mashkulli më i bukur në botë!

Regé-Jean Page është kurorëzuar si burri më simpatik në botë, sipas një metode shkencore antike që llogarit simetrinë e tipareve.

Aktori rezultoi 93.65% i saktë për Raportin e Artë Grek të Bukurisë Phi, i cili mat përsosmërinë fizike.

Regé-Jean Page: Where Else You Can See the Former Bridgerton Star
Bridgerton's Regé-Jean Page named world's most handsome man, according to  science | Evening Standard

I dyti rezultoi ylli i ‘Men In Black’, Chris Hemsworth me 93.5 3%, Michael B Jordan nga ‘Black Panther’ u rendit i treti me 93.46% dhe këngëtari Harry Styles ishte i katërti me 92.30%.