09:19 / E Enjte, 23 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Zgjidhet sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Drejtësisë

Qemajl Marmullakaj është zgjedhur sekretar i përgjithshëm i Ministrisë së Drejtësisë.

Vendimi është marrë në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës. Për këtë pozitë komisioni ka pranuar 8 aplikacione dhe ka aprovuar tre kandidatë si të përshtatshëm për këtë pozitë, ndërsa është aprovuar kandidatura e Qemajl Marmullakaj./Indeksonline/