08:15 / E Diele, 05 Korrik 2020

Zgjidhje e shpejtë: Çfarë të bëni kur del teli nga sytjenat

Me siguri ju ka ndodhur disa herë që t’ju dalë teli nga sutjenat. Kjo zakonisht ndodh kur më së paku e prisni dhe në momentin kur nuk mund t’i zëvendësoni

Nuk do të nevrikoseni më, sepse ekziston zgjidhja, transmeton Telegrafi.

Shikoni videon, e cila ju ofron disa zgjidhje në situata të ndryshme me sutjenat “probematike”.

Shtesa vetëngjitëse ditore është “aleat” i shkëlqyeshëm.

Priteni një pjesë të shtesës suaj dhe mbulojeni vendin problematik.