14:58 / E Mërkurë, 25 Nëntor 2020 / k.v

Zhduket 59 vjeçari nga Mitrovica

Me datën 1 tetor 2020, në Stacionin Policor në Mitrovicë, nga ana e familjarëve është raportuar se Faik ( Zeqir) Zeqiri, i lindur me 10.09.1961 në fshatin Kutllovc, Komuna e Mitrovicës, është zhdukur.

Që nga data e raportimit, hetuesit policorë në vazhdimësi kanë ndërmarrë veprime në kërkim të personit të zhdukur.

Nga hetimet e deritanishme nuk ka rezultuar me ndonjë indikacion konkret për gjetjen e personit të zhdukur.

Mbi bazën e këtyre rrethanave, hetuesit e sektorit rajonal të hetimeve me autorizim të prokurorit të rastit, kërkojnë dhe apelojnë tek të gjithë qytetarët që mund të kenë çfarëdo informacioni lidhur me personin e zhdukur, të lajmërojë policinë, në linjën emergjente 192/ ose në +383 44 845 823

Person i zhdukur, ka flokë të thinjura, i gjatë 1.70 m., sipas familjarëve së fundmi kishte të veshura pantallona të zi dhe xhup të zi.