09:39 / E Martë, 05 Dhjetor 2023 / S Z

Zhduket një vajzë në Ferizaj

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se një vajzë nga qyteti i Ferizajit është raportuar e zhdukur.

Vajza është lajmëruar e zhdukur nga babai i saj, i cili ka thënë vajza ka dalë nga shtëpia dhe nuk di asgjë për vendndodhjen e saj.

“Rr. Hamdi Bucaliu, Ferizaj  01.12.2023-17:00Me datë 04.12.2023 ankuesi  kosovar ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovare ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. Rasti duke u hetuar”, thuhet në raportin e policisë.