00:03 / E Shtunë, 16 Janar 2021 / Ç.Q

Zjarrëfikësit dhe KEK-u shpëtojnë nga djegia një shtëpi në Prishtinë

Reagimi i shpejtë i zjarrëfikësve dhe KEK-ut ka shpëtuar një shtëpi nga djegia.

Në rrugën “Agron Rrahmani” në lagjen “Taslixhe”, largpërçuesit elektrikë u ndërthuren me njëri-tjetrin dhe si shkak i kësaj, një shtëpi u kaplua nga flakët, transmeton Indeksonline.

Por, fatmirësisht reagimi i zjarrëfikësve dhe i KEK-ut ishte i shpejtë dhe e ndaluan më të keqen.

Indeksonline ka siguruar pamje nga momenti kur largpërçuesit u ndërthuren me njëri-tjetrin.