07:06 / E Enjte, 12 Prill 2018

ZRRE prezanton të hyrat dhe tarifat e operatorëve

Sot në mbledhjen e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal do të behët prezantimi nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë – ZRRE, të Parametrave Rregullativ, me anen e të cilave caktohen të hyrat dhe tarifat e operatorëve dhe tarifat pëfundimtare të konsumatorëve.

Komisioni po ashtu do te bej shqyrtmin e raportit Vjetor të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë – ZRRE, për vitin 2017.

Temat: