21:29 / E Mërkurë, 13 Nëntor 2019

Zyrtarja e lartë e Trump gënjeu në biografinë e saj dhe krijoi foto false me kopertinen e “Time”

Zyrtarja e lartë e Departamentit të Shtetit, ekzagjëroi me pamjen e saj dhe njëkohësisht pretendoi se ajo punon në Kombet e Bashkuara për ndihmat humanitare.

Mina Chang, 35 vjeç nga Dallas, është ndihmëse sekretare në Zyrën e Departamentit të Shtetit në Zyrën e Konflikteve dhe Operacioneve të Stabilitetit.

Mina Chang spoke publicly about her fake Time cover in 2017, telling an interviewer who congratulated her on the feat that it came about due to her work with drones. She said: 'I suppose I brought some attention to that.' A Time spokesman said the front is 'not authentic'

Thuhet se ajo ka ekzagjeruar ose ka bërë pjesën më të madhe të rezymeve të saj, raporton NBC, përcjellë Indeksonline.

Chang e quajti veten një ‘alumna’ ose të diplomuar të Shkollës së Biznesit në Harvard – pavarësisht se mori vetëm një kurs shtatë javor atje në vitin 2016 – dhe promovoi një kopertinë të rreme kohore të “Time”.

Chang - who is the deputy assistant secretary in the State Department's Bureau of Conflict and Stability Operations - also made up a role on a United Nations panel and said she 'addressed the Republican and Democratic National Conventions' at the same time documents show she was actually at other events, according to a report by NBC

Ajo gjithashtu raportohet se përbënte një rol në një panel të Kombeve të Bashkuara dhe tha se “iu drejtua Konventave Kombëtare Republikane dhe Demokratike”

Faqja e saj në Instagram – ku krenohet me më shumë se 40,000 ndjekës – tregon se si pozon me Bill Klinton, ish sekretarin e mbrojtjes Bob Gates dhe Buzz Aldrin./Indeksonline/

Chang's Instagram page - where she boasts more than 40,000 followers - shows her posing with President Bill Clinton, pictured, former Defense Secretary Bob Gates and Buzz Aldrin

Mos i humb