Tech

  • Gmail pushtohet nga spami, dhjetëra përdorues raportojnë fushatën
  • Kur do të arrijë Android Oreo në Galaxy S7/S7 Edge dhe Galaxy A3/A5/A7
  • Coinbase mbyll llogaritë e Wikileaks, rrezikon bojkot masiv