22:30 / E Diele, 22 Mars 2020 / indeksADMonline

​Dëgjoni si tingëllon kolla e njeriut të sëmurë me koronavirus

Në muajt e fundit, tema kryesore e të gjitha mediave botërore ka qenë infeksioni në rritje Covid-19, dhe numri i të infektuarve po rritet edhe në vendin tonë.

Infeksioni i koronavirusit demonstrohet nga dy simptoma kryesore, përkatësisht kollë dhe ethe.

Të shtyrë nga dilema të tilla, Luckily Radio 2 i Britanisë ka ndarë një incizim audio që dëshmon për kollën e thatë te një pacienti i infektuar me koronavirus.

Më poshtë mund të dëgjoni regjistrimin që tregon se si tingëllon kolla e njeriut të sëmurë me koronavirus.

https://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/what-coronavirus-cough-sound-like-21714542?utm_source=linkCopy&utm_medium=social&utm_campaign=sharebar

Të fundit nga KORONAVIRUS

Të fundit