23:58 / E Enjte, 07 Qershor 2018

​Vajza e ringut më seksi në botë

Paige Vanzant është një nga luftëtarët më të bukura të MMA-së në botë.

Suksesi, çmimet dhe fama doli të mos ishte fat i mjaftueshëm për të. Ajo donte të kishte gjokse më të mëdha dhe në fund pranoni se i kishte ndërhyrje për t’i rritur.

“Unë jam një vajzë, gjithmonë e kam dëshiruar këtë lloj gjiri, meqë nuk u rritën kurrë, i bleva”, tha Paige, duke konfirmuar thashethemet për ndërhyrjen estetike.

Paige lufton në kategorinë kashtë dhe ka pasur 11 luftime, nga të cilat i ka fituar 7-të.

Temat: