14:55 / E Hënë, 16 Prill 2018 / indeksADMonline

1 muaj paraburgim pA�r serbin qA� sulmoi fizikisht zyrtarin policor

Gjykata Themelore nA� Gjilan ka caktuar masA�n e paraburgimit ndaj tA� pandehurit M. P., nA� kohA�zgjatje prej njA� (1) muaji.

I pandehuri serb, shtetas i RepublikA�s sA� KosovA�s dhe SerbisA�, dyshohet se me datA� 15.04.2018, nA� Stacionin Policor nA� Gjilan ka sulmuar zyrtarin policor F. K., i cili ishte nA� kryerje tA� detyrA�s zyrtare, mA� kA�tA� rast kanA� ndA�rhyrA� zyrtarA�t e tjerA� policor, duke e vA�nA� nA�n kontroll tA� pandehurin,

Pas matjes sA� alkool testit tek i pandehuri ka rezultuar se ka qenA� prezentA� alkooli nA� masA� 3.79 promila.

Me kA�to veprime i pandehuri M. P. dyshohet se ka kryer veprA�n penale: sulm ndaj personit zyrtar gjatA� kryerjes sA� detyrA�s zyrtare, nga neni 410 paragrafi 1 tA� Kodit Penal tA� RepublikA�s sA� KosovA�s (KPRK).

PalA�t kanA� tA� drejtA�n e ankesA�s ndaj kA�tij vendimi nA� GjykatA�n e Apelit./Indeksonline/