15:14 / E Martë, 17 Prill 2018

12 vjeA�arja e zhdukur nA� MitrovicA�, u gjend mbrA�mA� nga Policia nA� FushA� KosovA�

Policia nA� orA�t e mbrA�mjes sA� djeshme ka gjetur 12 vjeA�aren, e cila ishte raportuar nA� mA�ngjesin se ishte zhdukur.

Sipas policisA�, rastin e kishte lajmA�ruar babai i saj dhe se pas hetimeve policore, ata ishin arritur ta gjejnA� tA� miturA�n nA� qytetin e FushA� KosovA�s, transmeton Indeksonline.

Ky A�shtA� njoftimi i tyre:

a�?Rreth orA�s 12:00 tA� datA�s 16 prill 2018, nA� stacionin policor a�?Jugua�� nA� MitrovicA�, nga ana e ankuesit nA� cilA�si tA� prindit A�shtA� raportuar rasti i zhdukjes se vajzA�s sA� tije 12 vjeA�are. Sipas tA� dhA�nave tA� para tA� deklaruara nga ankuesi, thuhej se nga ora 7:00 e mA�ngjesit vajza kishte dalA� nga shtA�pia pA�r tA� shkuar nA� shkollA�, ndA�rkohA� ankuesi (prindi) kishte kuptuar se vajza e tij nuk ndodhej nA� shkollA�.

Hetuesit policorA�, bazuar nA� deklaratA�n e ankuesita��prindit, kanA� njoftuar prokurorin e A�A�shtjes, i cili ka udhA�zuar qA� rasti tA� iniciohet dhe tA� fillojnA� hetimet nA� kA�rkim pA�r person i zhdukur.

Hetimet policore nA� kA�rkim tA� vajzA�s sA� mitur, bazuar nA� tA� dhA�nat dhe pA�rshkrimin e bA�rA� nga vetA� prindi janA� bashkA�renduar me tA� gjitha rajonet policore tA� shpallur nA� kA�rkim nA� nivel vendi, ndA�rsa pas disa orA� angazhimi nA� orA�t e mbrA�mjes e mitura vajza 12 vjeA�are A�shtA� gjetur nA� qytetin e FushA� KosovA�s.

Rasti A�shtA� duke u trajtuar sipas procedurave, nA� bashkA�punim me mbrojtA�sin e viktimave dhe zyrtarA� tA� QendrA�s pA�r ShA�rbime Sociale.a�?/Indeksonline/