09:35 / E Enjte, 27 Shkurt 2020

18 operacione në Spitalin e Pejës, brenda 24-orëve

18 operacione janë kryer më 26 shkurt 2020 në Spitalin e Përgjithshëm të Pejë.

3 lindje kanë qenë gjatë 24- orëve. 2 lindje kanë qenë normale dhe 1 me prerje cezariane. Kanë lindur 3 foshnja, 1 i gjinisë mashkullore dhe 2 të gjinisë femërore.

Gjatë 24-orëve, 283 kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor, ndërsa 26 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 410 pacientë që në total janë bërë 4.911 sosh./Indeksonline

Mos i humb