20:41 / E Mërkurë, 09 Maj 2018

1998, gratë duke protestuar për një Kosovë evropiane (Foto)

Njëzet vite më parë, gratë iu ishin drejtuar Bashkësisë Evropiane që të tregohen më të vëmendshëm karshi luftës në Kosovë.

Artistja Eliza Hoxha ka rikujtuar këtë ditë duke postuar fotografitë që kishte realizuar vetë ajo në atë ditë.

“Veterane e luftës jo, veteran e protestave po”, ka shkruar Hoxha në postimin e  saj mbi fotografinë ku shihen gra  duke postuar për një Kosovë dhe Drenicë të lirë dhe në Evropë.