15:06 / E Mërkurë, 17 Prill 2024 / L K

Mobilizohet “Kodra Tours”, nis 4 linja në javë për Mal të Zi dhe jo për Serbi

Kompania e njohur kosovare e autobusëve, “Kodra Tours” ka shtuar linjat në 4 herë në javë në udhëtimet për Itali, Gjermani dhe Slloveni.

Udhëtimet e kompanisë “Kodra Tours” e shmangun Serbinë dhe realizohen përmes Malit të Zi 4 herë në javë.

Udhëtimet me kompaninë janë tejet të sigurta me autobusët më komodë të pajisur edhe me Wi-Fi.