75 Mall Live Search
22:15 / E Mërkurë, 12 Qershor 2024 / AR

Vëllezërit Gjin dhe Lum Rrahmani të artë ne garën në New York

Dy vëllezër nga Kosova, Gjini dhe Lumi kanë marrë pjesë në një garë në New York ku kanë arritur t’i zënë vendet e para.

Lumi Rrahmani u përzgjedh kampion i trefishtë, duke rrëmbyer tri medalje të arta në shkencë, matematik dhe inteligjencë artificiale në “Best of the best” në top studentët më të mirë.

Ndërsa Gjini, fitoi dy medalje të arta në shkencë dhe bronz në matematikë.