16:28 / E Mërkurë, 18 Prill 2018 / indeksADMonline

26 vjeA�arja bA�n seks tA� hatashA�m me njA� djalA�, thotA� se me burrin kA�tA� e sheh vetA�m nA� A�ndrra

RrA�fimi i 26 vjeA�ares:

Jam e martuar dhe kam dy fA�mijA�. Por me burrin vendosA�m tA� qA�ndrojmA� pak kohA� ndaras, meqA� gjithA�ka po shkonte keq, transmeton Indeksonline. NjA� natA� argumentuam shumA� deri sa edhe ajo kaloi nA� dhunA�, pA�r A�ka mA� vjen shumA� turp ta pranoj.

Nuk ishte shumA� e rA�ndA�, meqA� vetA�m e shtymA� njA�ri-tjetrin por unA� e godita atA� dhe e dija se ai duhej tA� largohej. Dhe, kA�shtu u bA�. E dija se do tA� mA� mungonte shumA�, por ishim tA� vetA�dijshA�m se na duhej kjo kohA� ndaras njA�ri-tjetrit

Pas ca kohA�sh, vendosa tA� shkoj nA� njA� ndejA� dhe nA�na ime erdhi nA� shtA�pi tek unA� qA� tA� kujdeset pA�r fA�mijA�t, transmeton Indeksonline.

Nuk e besova se do tA� kA�naqesha aq shumA�. U njoftova me njA� djalA� tA� moshA�s sime. MeqA� i mora numrin, e kontaktova posa erdha nA� shtA�pi.

U takuam tA� nesermA�n pA�r drekA�, dhe pA�rfunduam duke bA�rA� seks nA� veturA�. U takuam pA�r dy javA� rresht dhe secilA�n herA� bA�mA� seks tA� hatashA�m, transmeton Indeksonline.

Burri im e kuptoi sepse e pa duke mA� lA�nA� para shtA�pisA� me veturA�. TA� dy qamA� shumA� dhe sA�rish u kthyem bashkA�. QA� atA�herA� nuk kemi argumentuar mA� asnjA�herA�.

E dua shumA� dhe ai A�shtA� zemra ime, por pse nuk po mundem ta heq nga koka atA� djalin? Ishte vetA�m seks dhe e di se mA� aso seksi nuk do tA� bA�j kurrA�.

PA�rgjigja e psikologes:

Seksi me tA� ishte i mrekullueshA�m dhe po tA� rrinit me tA�, ai seks do tA� zhdukej shumA� shpejtA�. Andaj, harrojeni atA� dhe fokusohuni tek seksi me burrin tuaj, transmeton Indeksonline.

MarrA�dhA�nia seksuale mund tA� jetA� edhe mA� e mirA� kur bA�het nga dashuria./Indeksonline/

Temat: