07:42 / E Premte, 14 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Edhepse keni martesë të lumtur, burri do t’iu tradhëtoj!

Ju mendoni se bëni jetë të lumtur bashkëshortore dhe se burri nuk ka nevojë që t’iu tradhëtojë juve… Më mirë do të ishte të tregoheni më e kujdesshme në këtë drejtim.

Edhepse jeni çifti më i lumtur, burri do gjej kohë për tradhëti, prandaj lexoni këshillat e mëposhtme dhe kujdesuni për të.

Tradhtarët mund të kenë të dashur dhe lidhje të lumtur bashkëshortore

Nuk është e vërtetë vetëm që ata të cilët tradhtojnë kanë në lidhje të palumtura. Një hulumtim ka zbuluar se si kjo nuk mund të jetë patjetër e vërtetë. Mirëpo akoma është mister përse veprojnë kështu.

Meshkujt gjithmonë tradhtojnë me dikë që e njohin

85 për qind e tradhtarëve mashtrojnë me kolegët dhe me miqtë, ndërkaq atë që kalojnë një pjesë të kohës bashkë, bisedojnë dhe përkrahin njëri-tjetrin, ka raste të mjaftueshme me këtë vendim.

Jo vetëm meshkujt, por edhe femrat tradhtojnë

Edhe pse meshkujt janë ata të cilët tradhtojnë më shpesh, pra nuk është e vërtetë që femrat nuk tradhtojnë. Mirëpo, ato më së shpeshti i tradhtojnë emocionalisht, gjë që është më shumë dhembshme sesa tradhtia fizike.

Tradhtia nuk bëhet rastësisht, por me plan

Tradhtia nuk ndodh vetëm rastësisht, pa marrë parasysh se si thonë tradhtarët. Ata që tradhtojnë planifikojnë shumë derisa marrin vendimin.

Tradhtarët i bren ndërgjegjja gjithmonë

Pa marrë parasysh shkaqet e tradhtisë, kur tradhtarët lënë egon e tyre anash dhe mendojnë për atë që kanë bërë, jo rrallë ndihen keq dhe i bren ndërgjegjja për tradhtinë e bërë. Kush tradhton njëherë… … sërish do të tradhtojë – në të shumtën e rasteve është kështu.

Merre shtruar, nuk është faji yt

Edhe ky është reaksion krejtësisht normal, për ç’shkak nuk duhet të nevrikosesh. Mirëpo është me rëndësi që të dish se nuk është gabimi yt dhe mos lejo kurrë që ai të të bindë ndryshe. Ajo ka qenë ekskluzivisht zgjedhje e tij.

Temat: