18:16 / E Martë, 27 Nëntor 2018

29 vjeçari nga Prizreni ne gjendje kome, ka nevojë për ndihmën tuaj për trajtim jashtë vendi

Taulant Kolloni, 29 vjeç nga Prizreni, ka nevojë për ndihmen tuaj. Që nga 3 nëntori, Taulanti është në gjendje të rënde kome. Ai ka nevojë për trajtim jashtë vendit dhe shuma e të hollave është e papërballueshme për familjen.

Dërgo SMS në numrin 55001 për t’a ndihmuar atë.

Shpërndani këtë postim që sa më shumë persona ta shohin thirrjen për të ndihmuar rastin.

Vlera e një SMS-i është 1Eur. Të gjitha të hollat e mbledhura destinohen për të ndihmuar Taulantin.