13:45 / E Enjte, 10 Qershor 2021 / FG

7 aplikacione që ju duhen për të organizuar gjithë jetën!

1. Dropbox

I vetmi vend ku mund të ruani pa frikë miliona fotot që shkrepni, pa qenë nevoja të fshini asnjë prej tyre. Detyra juaj është thjesht t’i organizoni nëpër albume.

7 aplikacione që ju duhen për të organizuar gjithë

2. Mint

Nëse keni nevojë për një orientim me buxhetin, shkarkoni këtë program.

7 aplikacione që ju duhen për të organizuar gjithë

3. 24me

Një kalendar që ka të shënuar çdo gjë që ke për të bërë gjatë 24 orëve.

7 aplikacione që ju duhen për të organizuar gjithë

4. Reminders

Nëse ke probleme me memorien dhe shquhesh për aftësinë e harrimit të gjërave, kjo mund të të shpëtojë.

7 aplikacione që ju duhen për të organizuar gjithë

5. The Vault

Me këtë program nuk ka shanse t’ju humbasë asnjë fjalëkalim dhe mbi të gjitha, jeni në duar të sigurta.

7 aplikacione që ju duhen për të organizuar gjithë

6. Stylebook

S’ka nevojë të mendoheni si do të kombinoheni çdo mëngjes. Me këtë program kurseni kohë dhe dukeni përditë stil.

7 aplikacione që ju duhen për të organizuar gjithë

7. ActiveInbox

Endërr për organizimin e email-ve.

7 aplikacione që ju duhen për të organizuar gjithë