14:18 / E Martë, 14 Maj 2019

76 orë trajnim të Forcave Kufitare, por nuk e dinte se ajo ishte shtatzënë!

Beth Martin, një adoleshente nga Blackpool iu nënshtrua një aktiviteti ekstrem fizik, siç ishte trajnimi i trazirave të ushtrisë dhe policisë si pjesë e përgatitjes së saj për të qenë pjesë e Forcës Kufitare të Mbretërisë së Bashkuar.

Por teksa 18 vjeçarja shkoi në një stërvitje rigoroze, ajo nuk e kuptoi se ishte në të vërtetë shtatzënë.

Ajo vazhdonte të ishte në një madhësi të njëjtë fizike.  E njohur si shtatzëni e fshehtë, foshnja ishte rritur pas brinjëve të Beth, duke mos treguar asnjë përplasje fizike-dhe madje nuk ka arirtur të shfaqet në dy testet që ajo kishte bërë, transmeton Indeksonline.

Dhe kur ajo më në fund hyri në punë, ajo vuri re dhimbjet e kontraktimit si dhimbje e sindromës së zorrëve.

Por 76 orë më vonë, Beth lindi një vajzë të vogël të cilën e quajti Maizie.

“Dikush në punë më tha se isha shtatzënë dhe më dukej shumë gjë e pasjellshme. Po bëja kurse në shërbimet publike të uinformuara dhe kisha vendosur të bëhesha pjesë e Forcës Kufitare. Arsimi im bazohej në sport rreth 70 orë në javë me aktivitetet fizike intensive. Një javë para se të kisha Maizie-n, po bëja stërvitje për policinë, ku kisha kuaj që më ndiqnin”, tha ajo./Indeksonline/