17:34 / E Mërkurë, 18 Prill 2018

a��Huawei paralajmA�ron telefonin e parA� 5G

Pasi 5G standard pA�rfundimisht ka marrA� specifikimet e fundit, prodhuesit e pajisjeve mobile fillojnA� tA� planifikojnA� dhe pA�rcaktojnA� datat e paraqitjes sA� pajisjeve tA� para 5G.
Huawei do tA� prezantojA� telefonin e tij tA� parA� 5G nA� gjysmA�n e dytA� tA� vitit 2019.

Kjo informatA� A�shtA� shfaqur nA� njA� pA�rmbledhje tA� paraqitur nA� analizA�n globale tA� ekspertA�ve dhe kompanitA� nA� Shenzen.

Duke u bazuar nA� paraqitjen e afatit kohor, supozohet se telefoni i parA� Huawei 5G mund tA� jetA� Mate 30.

Temat: