11:01 / E Premte, 15 Dhjetor 2017

A paska “burreca” në VV që ju paskan gezua arrestimit të z. Kurti!

Nga mos qenurit ne VV si aktivist apo ne politik berjen e saj ndoshta do jete veshtir te vlersosh qellimet apo perplasjet mbrenda disa individve ne VV.

Mirpo kjo qe po ndodhe nga disa deputet te VV e fjalori i tyre primitiv le per te dyshuar se keta jane pjell e ndonje iniciative te sherbimit sekret serb apo me mire te them ne kordinim me ndonje struktur politike te Kosove.

Rritja e VV si subjekti me i madhe ne Kosove ne zgjedhjet nationale, dhe renja drastike e PDK ka bere qe qytetaret te kene te vetmen shpres ne te ardhmen e shkurte per nje ndryshim dhe jete me te mire per ta.

Kosova eshte keq ! Kte e tregojn shume faktore nderkomtare por edhe shoqerija civile ne Kosove.

Andaj! Edhe kete pak shpres qe kan qytetaret e Kosoves te VV dhe shoqerija civile per nje Kosove me ndryshe, nje Kosove pa krim te organizuar e korruption te larte. Nje Kosove me drejtsi profesionale e me arsim cilsore, nje Kosove me zhvillim ekonomik e mjeksi profesionale e sherbim te qytetarit si
duket edhe kjo shpres po zbehet nga qe ditve te fundit po flitet e po shpifet ne radhet e VV.

Demokracia e nje subjekti politik , po edhe te nje shoqerije eshte kur paraqiten dhe shkembehen mendime te ndryshme per te miren e subjektit , dhe politik berjen e saj ne interes te qytetarve.

Keshtu rritet e fuqizohet mendimi i lire e demokratik.

Mirepo! Kur sot z. Kurti me disa deputet te tjere gjinden prapa grillave per veprimet dhe mendimet politike te perbashkta qe kishin nderrmarr me ata te cilet sot jane te lire , eshte e pa pranushme dhe aspak e ndergjesheshme.

Besoj e shpresoj se do reflektojn pozitivisht te gjithe ata te cilet ja duan te miren VV , perndryshe shpresa te qytetaret do te humbe e ju te cilet vazhdoni kete rruge do te poshtroheni e sdo keni me ftyre te jeni pjes e politikes, e te kerkoni voten e qytetarve te Republikes se Kosoves.

Autor: Naim Hyseni

(Opinioni i publikuar pa ndërhyrje)