Zgjidh gjuhën

Ademi vazhdon kontributin pA�r ashkalinjA�t, zhvillon takim me shefin e PolicisA�

Kryetari i PartisA� Demokratike tA� Ashkalinjve tA� KosovA�s, Danush Ademi dhe zA�vendA�sministri i PunA�s dhe MirA�qenies Sociale, Besart Jashari janA� takuar me drejtorin e PolicisA� sA� KosovA�s, Shpend Maxhuni.

GjatA� kA�tij takimi ata diskutuan edhe pA�r njA� parregullsi e cila, sipas tyre kishte ndodhur nA� aplikacionin e PolicisA� sA� KosovA�s.

Ankesa e tyre A�shtA� se nA� kA�tA� aplikacion nuk A�shtA� cekur pA�rkatA�sia e komunitetit ashkali.

PA�r kA�tA� gabim teknik, Maxhuni shprehi keqardhje, duke bA�rA� tA� ditur se shumA� shpejt do tA� bA�het publike aplikacioni me pA�rmirA�sime./Indeksonline/

Të fundit nga IndeksOnline