17:47 / E Shtunë, 06 Tetor 2018

Aeroplani qesharak, kur kompania ia huq

Një fotografi e një aeroplani të Thomas Cook është duke u shpërndarë gjerësisht në Twitter, për shkak të  një metode qesharake të dizajnit të derës së tij.

Thomas Cook ka pranuar se ishte “e paqëllimshme”, por i ka bërë njerëzit të qeshin, transmeton Indeksonline.

Një fotografi e një aeroplani të Thomas Cook është duke u shpërndarë gjerësisht në Twitter , falë një metode të interesante të dizajnit të paparë ndonjëherë.

Në maj, Thomas Cook zbuloi një avion të ri që promovonte dy nga tetë hotelet e saj.

Por, për fat të keq duket se askush nuk e ka kontrolluar atë që dizajni i vizatuar do të lëvizte kur dera  hapej dhe mbyllej.

Është pikërisht shkronja ‘K’ ajo që lëviz/Indeksonline/.