18:23 / E Enjte, 08 Nëntor 2018

Alexa bëhet pjesë e Windows

Amazon ka integruar pajisjen e saj të famshme Alexa në Windows duke shndërruar në aplikacion.

Ky aplikacion mund të shkarkohet vetëm nëse e keni versionin Windows 10, transmeton Indeksonline.

Në Alexa mund të lëshoni muzikë, bëni thirrje, video, mund të keni akses tek Spotify dhe Pandora.

Alexa deri më tani ka rezultuar si krijimi më i suksesshëm i Amazon./Indeksonline/